Orriak
(Mover a...)
Arraina
Arroza
Barazkia
Bildotsa
Hasierakoa
Indioilar - Untxia
Oilaskoa
Pasta
Postre
Saltsa
Txekor
Urdea
▼
2016/12/30
TXANPIÑOI URDAIAZPIKOAREKIN
Askotan gosegarri gisa erabilitako platerra
2016/12/29
BABARRUN PIKARTA ODOLKIAREKIN ELTZE AZKARREAN
Egun hotzetan jaki bero eta potenteak beharrezko ditugu, ondoren besaulkian
2016/12/05
ROKEFORT INTXAUR ETA MAHASPASEN KANAPEA
Kanapeak edo gosegarriak. Alako bazkari garrantzitsu bat dugunean
2016/11/15
BAKAILU KONFITATUA BOLETUEN KREMATSUA ETA PORRU KURRUSKARIAREKIN
Arraina konfitatzea
2016/10/25
HARAGI KROKETAK
Kroketak egiteko modu asko daude baita
2016/10/24
PIPER BOLAK
Frijiturik gogokoenak, askotan Iruñako taberna batera joan garenak bolak
2016/10/23
ORLY PASTA
Askotan pentsatua nuen jatetxe edo tabernetan
2016/10/18
ARRAUTZA HASERRETUAK
Arrautza frijituak, tita batean
2016/10/07
MASUSTA MARMELADA
Udazkenak kolore izugarriak ekartzen dizkuigu Euskal Herrietako
2016/10/04
ESPAGETI BARAZKIEKIN
Alabak txinatar jakia izugarri gustoko dute, eta askotan etxean
2016/10/02
OTARRAINXKA ARROZA SALDATSUAN
Udako oporretan Denia ra joan ginenean garbi geneukana zen
2016/09/19
ARRAUTZAK BARAZKIEKIN
Barazkiak ia beti modu berdebean jaten ditugunez
2016/08/16
KUIATXO PUREA
Ziurrenik kuaitxo purea inoiz egin dudan lehendabiziko platera
2016/08/08
ZEZEN ISATSA TXOKOLATEAREKIN
Plater honetaz jakin nuenean, xelebrea iruditu zitzidan, eta saiatu nahi
2016/07/28
OILASKO IZTERRAK AZENARIO SALDAN
Mariak askotan egin digu, bere amak erakutsitako platera zenez berak egin ohi zuen. Nik erregulazioan geratzean
2016/07/21
TXITXIRIOEN ENTSALADA
Etxean betidanik uraza edo pasta entsalada jan dugu. Udako egun beroetan
2016/07/19
TXERRI MASAILA OPORTORA
Ahurten Arantzari askarirako masailak egitea bururatu zitzaion. Ortzi
2016/07/18
ZEZENA ARDO BELTZERA
Pasa den urtean zezena egin gabe geratu nintzen. San Ferminak
2016/06/24
PASTA ENTSALADA
Udako egunetan izugarrizko beroa egiten duenean, jaki freskoak
2016/06/21
BASMATI ARROZA AZAFRAI USAINEIZTATUAREKIN, ALBERJINIA ETA ALMENDRAREKIN
Gutxitan alberjina jaten dugu. Mingotsa suertatzen zitzaidan eta ez nuen
2016/06/19
ANANA ARROZA USAINEZTATUAREKIN
Juanjok Anana eta arroza zuen errezeta bat ikasi zuela esandakoan,
2016/06/14
BILDOTS ERROTA
Askotan egitea pentsatua nuen platerra datorkizue. Prestatzeko oso erreza
2016/06/02
LEGATZA LABEAN ORIO ERARA
Aitatxiren plater kuttunena eta egun berezietan prestatzen duen platerra dugu. Askotan jan duguna baina ez gara
2016/05/30
HAIZETSUKO ORBURUAK URDAIAZPIKOAREKIN
Orburuak udaberriko eta udazkeneko biltzen dira, askotan uztaila arte ernetzen den
2016/05/27
BABAK TXORIZO ETA URDAIAZPIKOAREKIN
Baratzera gustora joaten naiz, eta ez da baratzeko lanak atsegin ditudalako, baizik eta, hartzen dugun
2016/05/18
ZERBA BETEA TOMATE OHE GAINEAN
Askotan zerbak egosiak jan ditugu, gehienez baratxuri batzu frijitu eta
2016/05/09
ZERBA KAZOLAN
Zerbak etxean jateak kriston liskarrak sortzen
2016/05/03
ARROZA ZARAKARRAREKIN
Orain dela gutxi lehengusuen bazkaria izan genuen eta koinata eta nik
2016/03/18
PATATA BASATIAK
Mota ezberdinetako patata basatiak aurkitu ditzakegu,
2016/03/01
TXERRI TRIPAKIA ANDALUZIAR ERARA
Tripakia jan nuen lehendabiziko aldia Sevillan izan zen. Benetan esan dezaket ez zela han
2016/02/10
ARRAUTZAK KABIAN
Halako errezeta bat ikuusi nuenetik irrikitan nengoen egiteko. Errezeta aunitz ikusi
2016/01/21
ORBURU EGOSIAK GULA ETA ONDDOEKIN
Eramaten dugun bizitza estresatu batean denbora da daukagun altxor
2016/01/16
ARROZA LABERA
Ikaragarria da zer gustokoa duen jendeak arroza. Pasa berri diren eguberrietan
koadrillarekin
2016/01/03
POTXAK (ERREZETA ERREZA)
Nere lehendabiziko sukaldaritza ikastaroa egin nuenean sukaldari batekin egon
‹
›
Inicio
Ver versión web