2014/05/26

JOGURTA ETA EZTIAKO MADALENA

12 Unit.

100gr Gurin
100gr Azukrea
50gr Jogurta
2 Arrautza
150gr Indarreko Irina
Legamia koilaratxo 1










Labea 180º etara berotu. Osagai guztia tenperatura epelean eduki behar ditugu. Paperezko moldeak silikona moldeetan jarri.


 Gurina irabiatu aparra textura eduki harte, ondoren azukrea gaineratu.










Multzoa ondo nahastua eduki harte irabiatu, jogurta eta eztia gaineratu, eta ondoren, arrautza banan-banan gaineratu denbora guztian irabiatuz. Irina eta legamia gaineratu eta ondo irabiatu.

















Koilara batekin  moldearen 2/3 harte bete. Labean madalena egosi 12-15 minutuz. hoztu.













Gainetik jogurtazko koilaratxo bat jarri eta ezti pittin bat.







MAGDALENAS DE YOGUR Y MIEL: Precalentar el horno a 180º. Asegurarse que todos los ingredientes están a temperatura ambiente. Coloqcar los moldes de papel sobre los moldes de silicona. Batir la mantequilla hasta que adquiera una consistencia espumosa y añadir azúcar. Batir hasta obtener una consistencia homogénea. Incorporar el yogur y la miel, y a continuación, agregue los huevos de uno en uno, sin dejar de remover. Incorpore la harina y la levadura. Con una cuchara, llene los moldes con la pasta hasta dos terceras partes de su capacidad. cueza las magdalenas en el horno durante 12-15 minutos, dejar enfriar. Adornar las magdalenas con yogur y añadir un poco de miel.