2014/03/17

BANANAZKO MAGDALENA

12 Unit.

150gr Gurin
150gr Azukre
2 Arrautza
Banana 1
100 gr Irin legamiarekin
50 gr marratuzko koko
2 Kolirakada esne
Koilarakada bat legamia





Aurretik labea 180º tan eduki.  Osagai guztiak giro-beroan eduki behar dira. Paperezko moldea silikona moldearen barnean jarri.














Gurina aparra textura izan harte irabiatu, ondoren azukrea gehituz irabiatzen jarraituko dugu, krema homogeneo bat izan harte.










Ondoren arrautzak banan banan gehituz irabiatuz joango gara.






Banana sardexkaren laguntzarekin zapaldu.


Irina, kokoa, legamia, esnea eta banana multzoari gehituz (osagai bakoitza gehitzean irabiatu), goilara batekin moldearen 3/4 beteko ditugu.



















Magdalenak labera sartu 10-15 minutuz egosi, ondoren poliki-poliki bera bakarrik  hozten utzi.
Azkenengoz koko pittin bat gainetik autseztuz zerbitzatu.




MAGDALENAS DE PLÁTANO: Precalentar el horno a 180º. Tener todos los ingredientes a temperatura ambiente. coloco los moldes de papel dentro de los moldes de silicona. Batir la mantequilla hasta que adquiera una consistencia espumosa y añadir el azucar. Batir hasta tener una pasta homogénea y, a continuación, agregar los huevos de uno en uno. Chafar el plátano.
Incorporar a la crema la harina, el coco, la levadura, la leche y el plátano. Con una cuchara llenar los moldea hasta 3/4 de su capacidad. Cocer las magdalenas en el horno y dejar enfriar. Para terminar espolvorear un poco de coco por encima.