2014/03/19

HEGALATXO ZORIONTSUAK

4 Perts.

Oliasko hegala 1kgr
Olioa
Gatza

Saldarentzat:

Soja saltsa koilaradatxo 1
Baratxuri lehor koilaradatxo 1
Piperrauts mina koilaradatxo 1
Ehotutako komino koilaratxo 1/2
Eztia 2  koilarakada
Barbakoa saltsa  koilarakada 1
Ziape 2 koilarakada
Tabasko Kolpe batzu







Hegalak garbiak, lehorrak eta zatiturik ditugula, gatzez ondu. Olioztaturiko zartagin batean urreztu harte frijitu. Frijiturik,  paper xurgatzaile batean utziko ditugu.















Bitartean  salda prestatuko dugu, katilu batean osagai guztiak gehituko eta ondo irabiatuz prest izango dugu.
Egalatxoak salda gainetik gehituz zerbitzatuko ditugu.









ALITAS FELICES: Las alitas limpias, secas y divididas, salar y freír hasta dorar. Sacar a papel absorbente y reservar.
Mientras tanto, prepararemos la salsa, y es tan fácil como mezclar todos los ingredientes en un bol y mezclar bien.
Servir las alitas con la salsa por encima.