2014/02/09

ZESAR ENTSALADA

4 Perts.

Entsalada poltsa (gutxienez bi motako letxuga duena)
Oilasko bular 1
Maionesa
Gatza
Esnea edo esnegaia
Baratxuri ale 1
2 Ogi xerra
Antxoa olioztatuko potoan 1
60gr Ardi gazta





Oilasko bularra lehendabizi xafletan zatitu eta ondoren kubotan, gatzez ondurik frijitu urreztatu harte, paper xurgatzaile batean gorde.







Olio berberan ogi xerrak (hauek laukitan zatiturik dugula, ogi xerra bakoitzetik 8 kubo ateraz) frijitu urreztatu harte,paper xurgatzaile batean gorde.
Gazta birrindu, gorde.



Katilu batean baratxuria eta antxoak txikiturik eta maionesa gehitu, gatzez ondu eta irabiatu multzoa nahastu harte.









 Orduan esnegaina edo esnea gehituko dugu, multzoa nahastuz, gelditzen de egitura ez da likidoa geratu behar.










Multzo oni letxuga gaineratu (nik 4 estazioa deitzen dena erabili dut), nahastu, oilaskoa eta gazta gehitu, nahastu, eta azkenik ogia gaineratu.







Lapikoan zerbitzatu.