Indioiliar aizpuna 800gr
2 Tipula
Laranja marmelada mingotsa 250gr
2 Koilarakada Dijon ziapea
2 Koilarakadatxo azukre beltz
Edolontzi 1 ardo beltz
2 Laranja
Piperbeltza
Olioa
Gatza
Ezkaia
Arrozarentzako
Edalonzti bat Basmati arroza
Bi edalotzi terdi ur
Bi baratxuri ale
Azafrana
Ondoren indioilarra gehitu eta bere atzetik ardo beltza gaineratuz, 15-20 minutuz egosi (edo indioilarra biguina egon harte).
Bitartean baratxuriak xaflatan ebaki. Oilioztaturiko lapiko batean azafrana eta baratxuriak frijitu, `dantzan´ hasten direnean arroza gehitu, irabiatuz arroza olioa xurgatu harte. Ura eta gatza gehituz 12 minutuz egosi.
Plater batean indioilarra eta arroza jarriz, ezkaiaz hautseztatuz zerbitzatu.